Rezultate bune la Concursul de înot din Ungaria

Doi sportivi legitimați la secția de natație a Clubului Sportiv Universitatea Cluj au participat sâmbătă, 22 iulie, la Concursul internațional „Szezonzáró Úszóverseny” din Székesfehérvár, Ungaria.

În cadrul competiției Kata Korponay s-a clasat pe podium la ambele probe la care a concurat. Astfel, la proba de 200 m fluture a obținut locul 1, iar la 200 m liber a  înotat tot fluture și a terminat pe locul 3. De la U” Cluj a participat și Fabian Jujescu la 200 m liber, probă pe care a încheiat-o pe locul 2, iar la 50 m liber a terminat pe locul 6.

Dacă pentru Kata a reprezentat un turneu de închidere a sezonului, pentru Fabian Jujescu a fost de pregătire pentru Summer Swimming Championship,  competiție programată în perioada 2 -6 august la Netanya, Israel.

Tot de la secția de natație a CS ”U”, Ana Dascăl, participă în această săptămână la Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), competiție gazduită de localitatea maghiară Gyor. Ana va debuta marți, 25 iulie, de la 8 dimineața în calificări la proba de 100 m liber, urmând ca la ora 16:00 să se dispute semifinala probei. Îi urăm sportivei universitare mult succes și vă ținem la curent cu evoluția ei, precum și a celorlați trei judokani de la ”U”, Paula Gliga (categ. 57 kg), Ilaria Toma (categ. 63 kg) și Adrian Șulcă (categ. 66 kg), angrenați în această competiție.

Comments

comments