Rezultat bun pentru Dascălu la „Löwe von Bonn”

Bogdan Dascălu, sportiv legitimat la secția de scrimă din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj, a participat vineri, 10 februarie la o nouă ediție a Turneului Internațional „Löwe von Bonn” – Cupă Mondială la floretă masculin individual, turneu de categoria A. La competiția organizată în Germania au tras 212 floretiști din 37 de țări, iar singurul reprezentant al României s-a clasat pe locul 114.

Dascălu a obținut trei victorii și 3 eșecuri în grupă, primul tur de eliminare a fost liber, iar în al doilea tur a cedat în fața algerianului Hamid Sintes, cu 15-5.

„Competițiile de la seniori sunt pentru acumularea de experiență. Rezultatul este cu mult mai bun față de Grand Prix-ul de la Torino. Acum ne pregătim pentru Campionatul Național de Tineret și Campionatul European U23 din Belarus, care va avea loc în luna aprilie”, a declarat floretistul universitar, Bogdan Dascălu.

Pentru sportivul nostru urmează participarea la o nouă etapă de Circuit european U23, care va avea loc în weekendul 18-19 februarie, la Brno, Cehia.

Comments

comments