Restanța din Liga Națională de rugby masculin se joacă sâmbătă

Într-un meci restanță din etapa a 2-a a Ligii Naționale de rugby masculin, Universitatea Cluj va întâlni sâmbătă de la ora 11, pe terenul din Parcul Copilului din București, echipa RC Grivița-UNEFS.

”U” Cluj se află pe poziția a doua în clasament cu 19 puncte, devansată fiind de CS Năvodari care are un meci mai mult disputat și a acumulat 24 de puncte.

La rândul lor, bucureștenii ocupă locul 6 în ierarhie, cu 10 puncte după ce în etapa trecută au câștigat în deplasare cu HC Gura Humorului cu 21-20, în timp ce ”U” a trecut, în aceeași rundă și tot în deplasare, de Politehnica Iași cu 31-10.

Înaintea acestei partide, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro:

„Sâmbătă, cu Grivița, îmi doresc de la toți jucătorii noștri o mobilizare foarte bună din primul minut. Nu doresc ca ei să facă analize și calcule din rezultatele anterioare ale Griviței ci vreau să tratăm acest meci cu maximă seriozitate. Noi trebuie sa ne concentrăm pe îmbunătățirea jocul nostru, să văd băieții în teren cu dorință de joc, să îi văd că joacă cu plăcere, că iubesc această echipă și bineînțeles să-și dorească să fie cei mai buni. Nu spun că va fi un meci ușor, cu siguranță jocul va avea momentele lui, noi trebuie doar să avem încredere în noi și în calitățile noastre, să știm să gestionăm bine și cu calm eventualele momente dificile dacă acestea vor apărea și cu siguranță vom ieși învingători. Ne bucurăm mult că am recuperat câțiva jucători și îi putem avea la dispoziție pentru acest meci. Ne dorim să avem parte de un meci foarte bun, cu un joc de rugby de calitate și cu multe satisfacții la sfârșitul partidei.”

Meciul dintre RC Grivița-UNEFS și ”U” Cluj va începe sâmbătă la ora 11 și va putea fi urmărit pe canalul de Youtube „Rugby Club Grivița”.

Comments

comments