Răzvan Roman, argint la Heptathlon

Atletul CS ”U” Cluj, Roman Răzvan, a cucerit medalia de argint la finala Campionatului Național de Probe Combinate, la Heptathlon, cu 4974 puncte. Competiția a fost găzduită de Sala de atletism a Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu” din București, a avut loc duminică, 12 februarie, și a strâns la start 75 de atleți, 38 la masculin și 37 la feminin de la 36 de cluburi din țară. Răzvan Roman a pierdut titlul de campion național cucerit anul trecut în fața lui Ionel Cojan de la CS Muscel CL-CSU Pitesti, care a obținut 5132 puncte.

Tot duminincă a avut loc și cea de-a treia etapă a Campionatului Național de Atletism Seniori, Tineret, Juniori, iar de la CS Universitatea Cluj au participat trei atleți, toți reușind clasarea pe podium. Camelia Gal și Sanda Belgyan au alergat la proba de 400 metri obținând primele două locuri, iar Nagy Attila aterminat pe locul III la 60 m garduri.

Pentru atleții clubului nostru urmează participarea la Finala Campionatului National S,T și Cupa de Cristal, programate această duminică, 19 februarie, la București.

Comments

comments