Protocol de colaborare între ”U” și Viitorul Cluj la volei masculin

Secția de volei masculin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj a semnat un contract de colaborare și susținere cu C.S.S ”Viitorul” Cluj pentru obținerea performanțelor sportive atât la nivel de juniori, cât și la nivel de seniori, precum și promovarea unor tineri jucători în ligile superioare.

Managerul echipei masculine universitare, Bogdan Ungureanu, a declarat la semnarea contractului:

„În sfârșit am făcut claborarea cu «Viitorul»! Ne dorim ca tinerii sportivi să aibe continuitate și viitor în ceea ce fac și ne-am asumat obligația de a-i crește și de a face din ei sportivi de performanță”.

„Universitatea tot timpul a avut jucători juniori iar acum sperăm ca prin acest protocol să avem juniori de la Cluj, să nu trebuiască să aducem de prin alte părți. Iar partea cu dubla legitimare, să joace și la juniori și la noi, este ceva benefic și pentru ei și pentru noi ca și club universitar”, a declarat antrenorul voleibaliștilor universitari, Romeo Lotei.

Și tehnicianul echipei de volei masculin CSS Viitorul Cluj, Călin Cotuțiu, s-a arătat încântat de această colaborare:

„Încercăm să punem bazele unei colaborări între clubul nostru, unde încercăm să formăm viitorii seniori și m-aș bucura să fie o colaborare de lungă durată pentru ca sportivii din propria penieră să aibe o trecere la seniori, continuitate și performanță”.

Comments

comments