Portari în zi mare în derbiul județean la handbal masculin

 Foto: JFritz Fotograf

Foto: JFritz Fotograf

Derbiul județean la handbal masculin disputat duminică seara în Sala Sporturilor „Horia Demian” între Universitatea Cluj și AHC Potaissa Turda s-a încheiat cu victoria oaspeților cu 27-23 (16-12).

Meciul contând pentru etapa a 20-a a Ligii Naționale a fost început în forță de turdeni care în minutul 14 aveau un avans consistent pe tabelă, 11-4. A urmat o revenire spectaculoasă a elevilor lui Carmen Amariei, susținută și de forma foarte bună a portarului Mohammad Siavoshishahenayati, așa încât la pauză s-a intrat cu 16-12 în favoarea oaspeților.

Jocul bun al băieților noștri s-a materializat și în startul reprizei secunde când diferența s-a redus la două goluri, 15-17 însă experiența superioară a turdenilor și-a spus apoi cuvântul și beneficiind și de paradele potrarului Mihai Popescu, aceștia au încheiat învingători cu 27-23.

Golurile pentru ”U” au fost marcate de: Călin Hossu 7, Mark Adoreanu și Didi Hrimiuc câte 3, Shahoo Nosrati și Sven Nivard câte 2 și respectiv Sergiu Makaria, Alex Coman, Cristian Coroian, David Noțigan, Ajdin Zahirovic și David Kereki câte 1 gol. Au mai jucat Bogdan Paul și Raul Ostace iar poarta a fost apărată de Mohammad Siavoshishahenayati, Vlad Coman și Răzvan Szopka.

În etapa următoare, ”U” va juca duminică de la ora 18, în deplasare cu CSM Vaslui.

Comments

comments