Penultimul turneu de handbal feminin

Echipa de handbal feminin ”U” Cluj participă, începând de mâine, 20 mai și până duminică la turneul de la Sfântu Gheorghe, unde se vor desfășura etapele cu numerele 25, 26 și 27 din Liga Florilor Mol.

Fetele noastre vor întâlni Gloria 2018 Bistrița Năsăud, mâine de la ora 10,30, apoi sâmbătă, de la ora 13, vor juca cu Dunărea Brăila pentru ca în ultima partidă a turneului să dea piept cu CSM București, duminică, 23 mai, de la ora 11.

Primele două întâlniri vor fi transmise în direct și contra cost de FRH TV iar meciul de duminică cu CSM București va putea fi urmărit pe canalul TVR 2.

Înaintea plecării spre Sfântu Gheorghe, directorul sportiv al echipei de handbal feminin „U” Cluj, Sergiu Cacoveanu, a declarat:

„Federația Română de Handbal trebuie să ia în vedere eforturile financiare făcute de fiecare echipă din acest sezon și aici vorbim de teste PCR și costurile enorm de mari pentru deplasările în acest format de tip “turneu”. Corect ar fi ca la finalul sezonului să nu retrogadeze nicio echipă, pentru că un tur întreg de campionat ne-am confruntat cu multe cazuri de Covid fiecare echipă. Noi am avut nouă etape lotul afectat de cazurile de Covid, situație pe care nu o puteam controla. Trebuie să fim pregătiți și pentru liga a doua, poate este nevoie să începem o reconstrucție și să venim tare din urmă, cu emulație și entuziasmul unei promovări, poate se alătură mai multă lume alături de noi. Vom vedea ce va fi în perioada următoare. De la turneul de la Sfântul Gheorghe, unde întâlnim echipe de mare valoare, cu bugete incomparabil mai mari, am pretenția să respectăm acest club să jucăm cu sufletul și să confirmăm munca pe alocuri frumoasă și unele rezultate peste așteptări realizate de acest grup. Cred că putem să mai producem o surpriză și dacă ne vom dorim cu toții acest lucru, cu siguranță o vom face!”

Comments

comments