Paul Cămui, al cincilea transfer la echipa de volei

Libero-ul de 21 de ani, Paul Cămui, este noul transfer al echipei de volei masculin. Constănțeanul a ieșit campion național cu echipele de juniori ale CVM Tomis, pe când evolua la Constanța, iar în 2017 a participat cu lotul național la Universiada de Vară din Taipei. Paul Cămui a jucat între anii 2015-2017 la CSM București, iar în ultimul sezon competițional a evoluat cu imprumut pentru CSU UVT Timișoara.

„Am decis să vin la Cluj pentru că am auzit că se va face echipă doar de jucători români. Sper să facem o figură frumoasă și să ne clasăm cât mai sus posibil. Am venit și pentru antrenor, deoarece îmi place cum lucrează cu sportivii”, a declarat Paul Cămui.

Paul Cămui s-a născut pe data de 19 decembrie 1996 la Constanța, are 1,85 m înălțime și evoluează pe postul de libero.

„Am ajuns la un acord verbal cu Paul Cămui și, ținând cont că a fost și în vederile d-lui Pascu, consider că este un jucător de perspectivă. Urmează să stabilim în zilele următoare dacă îl vom lua ca împrumut sau îl vom transfera definitiv de la CSM București”, a spus managerul echipei de volei masculin a CS Universitatea Cluj, Bogdan Ungureanu.

Formația clujeană s-a întărit în această vară cu Șerban Pașcan, Silviu Grigoraș, Marius Șoloc și Vlad Negrean.

Comments

comments