Parcurs bun în turneul de la Odorheiu Secuiesc

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

Universitatea Cluj a obținut două victorii și a suferit o înfrângere în turneul Diviziei A la handbal masculin, desfășurat vineri, sâmbătă și duminică, la Odorheiu Secuiesc.

În prima partidă, contând pentru etapa a 8-a, „studenții” au obținut o victorie importantă în fața vecinei de clasament, CSM Sighișoara, cu 34 la 29 (19-15), într-o partidă viu disputată în care cele mai multe goluri pentru echipa noastră au fost înscrise de Alexandru Coman 9, Alexandru Epure 6 și respectiv Alexandru Laslo și Alexandru Draia câte 5.

Sâmbătă în etapa a 9-a, băieții noștri au fost învinși greu de gazdele de la Szejke Odorheiu Secuiesc cu 31-28 (16-16) dar au făcut o partidă bună în fața liderului clasamentului Seriei C, în care i-au avut ca cei mai buni marcatori pe Alexandru Coman și Alexandru Draia cu câte 8 goluri urmați de Călin Hossu cu 4 reușite.

Ieri, elevii lui Vladimir Vojvodic au întâlnit pe C.N.O.P.J. Timișoara în fața căreia s-au impus cu 36-35 (17-16), un meci în care cele mai multe goluri au fost marcate de Putnoky Szabolcs 11 urmat de Alexandru Coman cu 7 reușite și Kereki David autor a 6 goluri.

În urma acestor rezultate Universitatea Cluj continuă să se afle pe locul 3 în clasamentul Seriei C a Diviziei A la handbal masculin, la două puncte de locul doi ocupat de C.S.M. Sighișoara și la 10 puncte de ocupanta poziției a 4-a, AHC Potaissa Turda 2.

Comments

comments