Ovidiu Butoeru, bronz la Campionatul European

Sportivul legitimat la secția de culturism și fitness a CS ”U”, Ovidiu Iulian Butoeru, a câștigat medalia de bronz la categoria Junior Mens Fitness în Cadrul Campionatelor Europene de Culturism și Fitness 2017. Competiția s-a desfășurat în perioada 4-7 mai la Santa Susanna, Spania. Fost jucător la echipa de rugby ”U” Prodvinalco, Ovidiu Butoeru a devenit în acest an campion național la Fitness Juniori Open în cadrul Campionatelor Naţionale de Culturism şi Fitness – Cadeţi, Juniori şi Masters, organizate în weekendul 31 martie – 2 aprilie, la Tg. Mureș.

Proaspătul medaliat la Campionatul European, Ovidiu Butoaeru, a spus câteva cuvinte despre experiența trăită la concurs:

A fost o experiență bună pentru mine, a fost un pic dificil deoarece nu am știut de la început când trebuie să urc pe scenă, dar consider că am avut cea mai bună formă iar dar dacă voi munci mai mult la programul liber, rezultatul la Campionatele Mondiale din toamnă va fi mai bun.

Lotul României prezent la Campionatele Europene de Culturism și Fitness a numărat 27 de sportivi și a fost compus din trei sportivi legitimați la Universitatea Cluj. Sebastian Văsuț a participat la ediția din acest an la categoria 80 kg Masters, Alexandra Văidăhăzan a concurat la proba de Bikini Fitness 178 cm, însă nu au reușit calificarea în primii șase.

Comments

comments