O nouă victorie pentru handbaliști

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a jucat a doua etapă din Divizia A, Seria B, la Sighișoara contra echipei locale. Partida a avut loc duminică, 24 septembrie, de la ora 13:00, iar învingătoarea a fost echipa clujeană cu 44-27. Raul Kotai și Cătălin Fodorean au fost cei mai buni marcatori ai echipei ,,alb-negre”, fiecare cu opt goluri marcate.

„Băieții de la Sighișoara au alergat mult, dar pe fondul unei apărări foarte bune a noastre am reușit să luăm mingi, relativ, ușor și să punem în practică ceea ce am antrenat toată săptămâna, adică contraatacul și faza a doua. Băieții sunt foarte încrezători, au un moral extraordinar de bun și ne avantajează acest început de campionat. Am întâlnit două echipe mai slab valorice ca și noi, dar nouă ne dă moral. Suntem pe un trend ascendent și sperăm ca până la meciul cu Oradea să reușim să muncim așa cum trebuie”, a spus tehnicianul ,,studenților”, Ioan Ani-Senocico.

După primele două etape, CS ”U” Cluj este liderul clasamentului cu șase puncte, iar CNE Sighișoara se află pe locul 10 fără niciun punct deoarece în prima etapă a stat. Următorul meci pentru echipa CS ”U” Cluj este în 8 octombrie, acasă, cu CSM Oradea.

Comments

comments