O nouă partidă foarte importantă pentru echipa de volei masculin

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Voleibaliștii universitari vor întâlni miercuri, 5 aprilie, pe teren propriu, formația CS Volei Caransebeș. Partida va lua startul la ora 15:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian” și contează pentru prima etapă a returului fazei a doua din Divizia A1, grupa 7-12.

Formația din Caraș-Severin ocupă poziția a doua în clasamentul acestei grupe valorice, adunând 36 de puncte. ”U” Cluj se situează pe locul cinci cu 22 de puncte, la egalitate cu CS Unirea Dej, ocupanta locului patru și formația cu care se luptă pentru evitarea retrogradării.

În turul fazei secunde din campionat, clujenii au cedat la Caransebeș după un meci foarte disputat, scor 3-0 (25-23, 31-29, 25-22). În luna ianuarie, elevii lui Romeo Lotei s-au impus acasă împotriva grupării amintite, scor 3-1 la seturi, într-un meci din etapa a 15-a a primei faze.

„Un meci greu, dar pe care îl putem câștiga, pe care ar trebui să îl câștigăm dacă vrem să ne păstrăm șansele de rămânere în prima divizie. Jucăm acasă și ar trebui să profităm de acest lucru”, a declarat componentul echipei noastre, Vlad Negrean.

Comments

comments