O nouă etapă de Sărituri peste Obstacole în Sală

Baza hipică din Prejmer „CSE 163 Plopi”, Brașov, programează începând de azi și până duminică, 29 ianuarie, a treia etapă din Circuitul de Sărituri peste Obstacole în Sală. De la secția ecvestră a CS ”U” Cluj participă călăreții Alexandra Cenușa și Constantin Irimia alături de calul Loco și Petra Pop cu Vadoc.

La prima etapă Alexandra Cenușă a reușit două clasări pe prima treaptă a podiumului la Nivel F cu calul Loco, iar Constantin Irimia a terminat în primii zece la probele la care a participat cu caii Loco și Vadoc.

„Vor fi două săptămâni legate de concurs deoarece weekendul viitor este ultima etapă din campionatul de sală. Și pentru această etapă obiectivul este clasarea pe podium la toate probele la care vor participa”, a spus Tudor Ciplea, tehnicianul secției ecvestre a Clubului Universitatea.

Competiția de Sărituri peste Obstacole în Sală este alcătuită din 4 etape și se va încheia în luna martie 2017 cu Finala pe categoriile debutanți, amatori, vârste cai, copii, juniori, tineret și seniori. Pentru startul în finală, este obligatorie participarea la minim trei etape din cele patru.

Comments

comments