O nouă acțiune emoționantă făcută de rugbyștii clujeni

Componenții secției de rugby masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, au adus astăzi o bucurie beneficiarilor „Complexului de servicii sociale pentru copii și adulți” din cadrul Centrului Comunitar Județean Cluj.

Rugbyștii echipei ”U” Prodvinalco au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj, iar bonurile primite, împreună cu donații în bani, au fost donate „Complexului de servicii sociale pentru copii și adulți” la sediul de pe strada Albert Einstein pentru a le face o bucurie de Sf. Nicolae copiilor și persoanelor vârstnice aflate în grija complexului.

„Ca în fiecare an împreună cu sportivii vrem să dăm înapoi și să sprijim comunitatea locală și oamenii cu probleme sociale printr-un gest mic. Sportivii noștri au donat sânge, iar cei care nu au donat sânge au dat o sumă de bani, iar bonurile și banii le-am donat Centrului de copii cu dizablități de pe strada Einstein, o tradiție pe care o păstrăm de câțiva ani. Nu o facem pentru imagine ci vrem să mulțumim Celui de Sus pentru ceea ce ne oferă. Vrem ca acest gest de caritate să-l facem în fiecare an pentru cei care au nevoi sociale. Ne bucurăm că am reușit să aducem zâmbetul pe buze copiilor și adulților cu boli, care s-au bucurat să ne revadă și să fim alături de ei. A fost pentru prima dată când am dus și jucătorii străini și au fost impresionați să fie alături de oamenii care chiar au probleme și duc o viață grea”, a declarat Bogdan Cantor, managerul echipei universitare.

Comments

comments