O dată aur și de trei ori argint la „Europene” pentru Ariana Toplicianu

Campionatele Europene de Culturism și Fitness s-au încheiat duminică, în stațiunea spaniolă Santa Susanna, cu un succes de răsunet pentru Ariana Toplicianu, sportiva de la ”U” Cluj trecându-și în palmares un titlu european și alte trei medalii de argint. Eleva antrenorului Sebastian Văsuț s-a clasat pe prima poziție la categoria women’s fit model 160 centimetri și a ocupat locul al doilea la bikini fitness senioare 164 centimetri, bikini fitness senioare 160 centimetri și fit pairs open.

După ce a câștigat medalia de aur, Ariana Toplicianu, vizibil emoționată, a declarat: „Mă bucur extrem de mult, sunt campioană europeană dar încă nu realizez acest lucru. Poate în zilele următoare voi înțelege ce înseamnă acest trofeu, acum știu doar că a fost multă muncă și au fost oameni de calitate care m-au ajutat să ajung în acest punct. Le mulțumesc și sper ca la toamnă, la Campionatele Mondiale, să ne revedem și din nou, cu multă muncă, să repetăm succesul de astăzi.”

La competiție au participat peste 1200 de sportivi din 44 de țări iar România a ocupat primul loc în clasamentul pe națiuni devenind, pentru a doua oară consecutiv, Campioană Europeană cu un total de 641 de puncte. În cele patru zile ale întrecerii, în finale s-au calificat 68 sportivi români care au obținut 50 medalii, dintre care 22 de aur, 14 de argint și 13 de bronz.

Comments

comments