„Moș Nicolae” a venit cu o victorie pentru baschetbaliste

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a disputat ieri, 5 decembrie, restanța cu SCM Timișoara în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Meciul dintre cele două echipe a contat pentru etapa a II-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin și s-a terminat 91-76 (28-18, 24-17, 23-19, 16-22) pentru „studentele” lui Dragan Petricevic.

Conwright a deschis scorul, dar Vorpahl a egalat rapid. După trei minute în care echipa din Banat nu a marcat, „studentele” s-au distanțat rapid pe tabelă, iar scorul pauzei mari a fost 52-35. În a doua parte a meciului, ecartul dintre cele două echipe a continuat să crească ajungând la 23 de puncte, dar oaspetele au redus din diferență pe finalul meciului, care s-a încheiat 91-76 pentru clujence.

Coșghetera partidei a fost Maegan Conwright cu 27 de puncte, urmată de Leslie Vorpahl, Dlesha Arlene Lloyd și Theairra Taylor cu 21 de puncte. Pentru Universitatea Cluj au mai marcat: Ioana Ghizilă 18 puncte, Irina Părău și Aida Kalusic 10 puncte, Radoslava Bacharova 7 puncte, Amanda Thompson și Bianca Voica 2 puncte.

În urma acestei victorii, clujencele se află pe locul șase cu 10 puncte, iar „alb-violetele” se clasează pe locul șapte cu același număr de puncte.

Comments

comments