Alexandra Orșivschi – noua extremă de la „U” Cluj

Flancul stâng al echipei noastre de handbal feminin este mai puternic odată cu sosirea la Cluj-Napoca a extremei Alexandra Mihaela Orșivschi. Noua noastră jucătoare tocmai a împlinit 27 de ani și și-a petrecut junioratul la Liceul cu program sportiv din Iași unde a câștigat Olimpiada Națională a Sportului Școlar, de două ori Turneul final al campionatului național și a ocupat locul 4 cu echipa națională la Campionatul Mondial U19.

Între 2013 și 2015 Alexandra a jucat la Neptun Constanța pentru ca apoi să treacă la Dunărea Brăila unde a cucerit medalia de argint în Liga Florilor iar cu echipa națională, pe cea de argint la Campionatul Mondial Universitar. Sezonul 2017-2018 o găsește la Gloria 2018 Bistrița, pe următorul îl petrece la Minaur Baia Mare iar în ultimele două campionate a evoluat la S.C.M. Craiova.

„Am decis cu bucurie să mă alătur familiei „U” Cluj și îmi doresc să aducem echipa acolo unde îi este locul. Sunt nerăbdătoare să cunosc publicul și galeria clujeană care, sunt sigură, va fi al 8-lea jucător!” a spus Alexandra Mihaela Orșivschi.

Comments

comments