Medalii de aur, argint și bronz la finala Concursului Complet

În perioada 19-21 octombrie, Direcția de Creștere, Exploatare și Ameliorare a Cabalinelor a organizat finala Concursului Complet de echitație Prenovici & Nivel Introductiv și etapă de Sărituri peste Obstacole.

Competiția a avut loc la Depozitul de Armăsari din Târgu Mureș, iar sportivii de la secția de echitație a Clubului Sportiv Universitatea Cluj-Napoca s-au întors cu medalii de aur, argint și bronz.

Prenovici – Din 25 de cupluri
Cuplul Andrei Budean – Vivian – Aur
Cuplul Andrei Budean – Mugur – Argint
Cuplul Călin Nemeș – Tresour de la Cour – Bronz

Debutanți – Din 16 cupluri
Cuplul Andrei Budean – Vivian – Aur
Cuplul Andrei Budean – Mugur – Argint
Cuplul Călin Nemeș – Tresour de la Cour – Bronz

Introductiv
Cuplul Călin Nemeș – Quirro T – Aur

Copii
Cuplul Rebeca Ionescu – As – Argint

Ponei
Cuplul Rebeca Ionescu – As – Argint

La categoria Novici, care a avut scopul calificării în finala de săptămâna aceasta, Sandra Takcs cu calul McEnroe s-a clasat pe primul loc, iar cu calul Hannah pe locul 3. La aceeași categorie, Călin Nemeș s-a clasat pe locul 2 cu Quirro T, iar cu calul Tresour de la Cour pe locul 4. Primele două locuri de la categoria Juniori au fost ocupate de sportiva noastră, Sandra Takacs, pe primul loc clasându-se cu calul McEnroe, iar pe al doilea cu Hannah. La categoria Cai 6 Ani, locul 1 a fost câștigat de cuplul Sandra Takacs-McEnroe, iar locul 2 de cuplul Călin Nemeș-Tresour de la Cour.

„Am avut evoluții bune și la etapa Sărituri peste Obstacole și ne bucurăm pentru toate rezultatele obținute la Târgu Mureș. Aceste clasări pe care le-am obținut sunt rezultatul muncii noastre din acest an și al calificărilor de la concursurile la care am participat. Ne pregătim acum pentru finala la Novici, care va avea loc tot la Târgu Mureș în acest weekend și vom completa echipa cu Adrian Gherghina”, a declarat Tudor Ciplea, coordonator și antrenor la secția de echitație a CS ”U” Cluj.

Comments

comments