Meci pe teren propriu pentru handbaliști

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Formația masculină de handbal a CS ”U” Cluj primește sâmbătă, 11 martie, vizita ocupantei locului doi în Divizia A2, Seria B, echipa CSM Oradea. Elevii pregătiți de Radu Marc se află pe locul 4 în clasament, cu 25 puncte, cu 13 puncte mai puțin ca oaspeții bihoreni. Deși în turul campionatului CSM Oradea s-a impus pe teren propriu cu 30-26, tehncianul clujenilor este încrezător că vor obține toate punctele puse în joc.

„Dacă jucăm cum am jucat la Craiova n-au nici o șansă cei de la Oradea. Este un meci cu ocupanta locului doi dar sper să nu avem probleme în adjudecarea celor trei puncte având în vedere ultimele evoluții ale echipei în care au început să se închege legăturile de joc și de la meci, la meci, văd tot mai mulți jucători care se implică în evoluția bună a echipei. CSM Oradea este un adversar dificil, dar nu ne facem probleme din punctul ăsta de vedere deoarece și evoluția noastră este alta față de cea din tur”, a declarat Radu Marc, antrenorul „alb-negrilor”.

Partida dintre Universitatea Cluj și CSM Oradea este programată de la ora 12:30 și se va desfășura în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Comments

comments