Meci pe teren propriu cu CSM Roman

 Sursă foto: CJsport

Sursă foto: CJsport

Handbalistele Clubului Universitatea primesc duminică, 21 ianuarie, vizita formației CSM Roman, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii Florilor. Partida este programată cu începere de la ora 16:30 pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian” și va fi arbitrată de cuplul de arbitri constănțeni Adrian Georgescu şi Mihai Moldoveanu, observator din partea FR Handbal fiind Victor Sighicea din Vâlcea.

Înaintea acestei runde, Universitatea Cluj ocupă locul 11 în clasamentul Ligii Naționale, cu 11 puncte și un bilanț de 3 victorii, 2 egaluri și 7 eșecuri, în vreme ce oaspetele din Roman sunt pe locul 9, cu 4 puncte în plus și un bilanț de 5 victorii și 7 înfrângeri.

„Este un meci important pentru noi, îl abordăm la victorie și sperăm să iasă bine la final. Așteptăm suporterii la sală să ne aducă noroc și sprijin”, a punctat Alin Bondar, tehnicianul „studentelor” universitare.

Prețul unui bilet de intrare la meci este 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev.

Comments

comments