Meci la Timișoara pentru voleibaliștii universitari

 Sursă foto: Ștefan Martinescu

Sursă foto: Ștefan Martinescu

Echipa de volei masculin ”U” Cluj va juca în cadrul etapei a VII-a a play-out-ului Diviziei A1 pe terenul celor de la CSU UV Timișoara. Partida este programată sâmbătă, 14 aprilie, cu începere de la ora 17:00 în Sala UVT Oituz.

„Mergem la Timișoara la victorie deoarece este un meci pe care trebuie să-l câștigăm! I-am bătut de trei ori în acest campionat și trebuie să terminăm confruntarea cu bănățenii cu a patra victorie”, a subliniat tehnicianul universitarilor clujeni, Răzvan Parpală, completat de managerul echipei, Bogdan Ungureanu: „Sper că băieții și-au revenit după această semi-vacanță și nu vreau să cred că au făcut excese de sărbători. Meciul cu Timișoara doar noi putem să îl pierdem. Vreau să ne mărim numărul de puncte din campionat pentru onoarea noastră”.

În meciul tur al fazei a II-a a campionatului, disputat pe 10 martie în Sala Sporturilor „Horia Demian”, elevii antrenați Răzvan Parpală și Romeo Lotei s-au impus cu scorul de 3 la 1 (25 – 19, 22 – 25, 25 – 22, 28 – 26). În celelalte două confruntări ale acestui sezon competițional, clujenii au câștigat cu 3-0 și 3-1.

Comments

comments