Meci greu în etapa Ligii Naționale de baschet feminin

Meciul disputat sâmbătă în Sala Sporturilor „Horia Demian” între Universitatea Cluj și CSM CSU Constanța a fost unul extrem de greu pentru fetele noastre care au avut în față nume grele din baschetul feminin românesc cum sunt Gabriela Mărginean sau Annemarie Godri Părău ca să le amintim doar pe cele mai bune marcatoare.

În plus, dincolo de scorul final, 46-83 (13-14, 12-31, 16-17, 5-21), am asistat și la accidentarea uneia dintre jucătoarele noastre de bază, Kelemen Kincso, care a suferit o entorsă la gleznă și nu a mai putut continua partida.

La finalul confruntării, antrenorul Ioannis Koukos a declarat pentru u-cluj.ro: „A fost al doilea meci în trei zile și din păcate nu am avut suficient timp să ne reîncărcăm cu energie. După primul sfert nimic nu a mai funcționat și ne-a fost greu în fața unei echipe de așa un calibru. Cu toate acestea nu trebuie să simțim frustrare pentru că suntem realiști în obiectivele pe care le avem și suntem gata să luptăm pentru acestea chiar din meciul următor.”

Punctele pentru ”U” au fost reușite de: Elisabeth Pavel 14, Alexandra Uiuiu, Alexis Pana și Ioana David câte 6, Kelemen Kincso și Veronika Liubinets câte 4, Renata Kovacs 3, Delora Pricop 2 și Roxana Popovici 1 punct.

În etapa a 13-a, penultima a sezonului regular, ”U” va întâlni în deplasare sâmbătă 24 februarie, pe CSM Târgoviște.

Comments

comments