Meci extrem de dificil în Cupa României la handbal feminin

Universitatea Cluj va întâlni vineri, de la ora 13, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, pe Dunărea Brăila într-un meci din cadrul turului întâi al Cupei României la handbal feminin. Echipa de la Dunăre evoluează în Liga Națională și se află pe poziția a 6-a în clasament ceea ce înseamnă că elevele lui Ioan Ani Senocico vor avea în față un adversar extrem de dificil.

Fetele noastre sunt acum pe locul al treilea în Seria C a Diviziei A, la 3 puncte de locul secund și vor relua meciurile din campionat sâmbătă 21 ianuarie, pe teren propriu contra formației Arena Târgu Mureș.

Înaintea întâlnirii din Cupa României cu Dunărea Brăila, antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro:

„Este probabil cel mai disproporționat meci din primul tur al Cupei României. Întâlnim o formație foarte puternică, cu multe jucătoare străine de valoare și care an de an se bate la locurile fruntașe din Liga Florilor. Noi, pe de alta parte, avem ca obiectiv creșterea de tinere jucătoare și în aceste condiții nu putem decât să sperăm că vom reuși să ținem pasul cu ele cât mai mult posibil.”

Partida dintre ”U” și Dunărea Brăila va începe vineri, la ora 13 și va putea fi urmărită și pe canalul nostru de Youtube „UCluj TV”.

Comments

comments