Marian Bîlc, vicecampion național de seniori

Halterofilul Universității Cluj Marian Bîlc a obținut titlul de vicecampion național după ce a cucerit trei medalii de argint în cadrul finalei Campionatului Naţional de Haltere pentru seniori, care se desfășoară în această săptămână, 7-11 noiembrie, în Localitatea Bascov, de lângă Piteşti.

Marian Bîlc a concurat în cadrul categoriei 62 kg unde cu 109 kg la stilul Smuls, 121 kg la Aruncat și  230 kg la total, a terminat pe treapta a doua a podiumului. Titlul de campion național la seniori i-a revenit halterofilului legitimat la CSM Cluj, Ilie Ciotoiu.

„Sunt foarte mulțumit de rezultat, a concurat foarte bine Marian și este în vederea lotului național. O să vedem după ședința din luna decembrie dacă va fi și el inclus în lot”, a declarat Ciprian Teodorescu, antrenorul secției de haltere din cadrul CS ”U” Cluj.

La Campionatul Național de Tineret, desfășurat luna trecută la Bistrița, Marian Bîlc a obținut titlul de vicecampion al categoriei 62 de kg câștigând trei medalii de argint la Smuls = 110 kg, Aruncat = 117 kg și Total = 227 kg.

Comments

comments