Jecan a cucerit două medalii de bronz

Tenismenul legitimat la Universitatea Cluj, Mircea Alexandru Jecan, a cucerit două medalii de bronz la Campionatele Naționale Individuale de seniori, competiție ce s-a desfășurat în perioada 22-30 septembrie la București. Jecan a ocupat locul trei atât la proba de simplu, cât și la dublu masculin.

La individual, Mircea Jecan a trecut în lupta pentru medalie pe rând de Vladimir Filip de la CSA Steaua București, cu scorul de 6-1, 6-4, de Ioan Abrudan (CS Dinamo București – Centrul Sportiv Brașov), cu 7-6 (4), 6-2, de Victor Cornea (CS TC Pamira) – 6-3, 6-3 și de Vasile Antonescu (CS Dinamo București – Centrul Sportiv Brașov) – 6-4, 6-1, însă a cedat în fața campionalui național Victor Crivoi de la CS Dinamo București – Centrul Sportiv Brașov, cu scorul de 2-6, 4-6. Pentru medalia de bronz, Jecan l-a învins în două seturi, 6-1, 6-4, pe Călin Manda de la CS Universitar Tg. Mureș.

La dublu, Mircea Jecan a făcut pereche cu Vasile Antonescu, iar cei doi au obținut victorii cu perechile Eugen Durnescu/ Ioan Vidan ( 6-1, 6-0), Răzvan Codescu/Mihnea Turcu, ambii legitimați la ”U” Cluj (6-1, 6-3), dar au pierdut în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 5-10, în fața perechii Victor Cornea/ Petru Luncanu, cei care și-au adujecat trofeul de campioni naționali. Pentru medalia de bronz a probei dublu masculin, Jecan și Antonescu s-au impus cu 6-1, 6-3 în disputa cu perechea Patrik Grigoriu/Dragoș Mădăraș.

În această saptamână are loc finala Campionatului Național pe Echipe Seniori, iar echipa Clubului Sportiv Universitatea Cluj este formată din tenismenii: Mircea Jecan, Călin Manda, Victor Cornea, Răzvan Codescu, Mihnea Turcu, George Botezan și Andrei Cociasu.

Comments

comments