Înfrângere acasă pentru baschetbaliste cu ICIM Arad

 Foto: Valentin Todea

Foto: Valentin Todea

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a cedat confruntarea de pe teren propriu împotriva Universității Goldiș ICIM Arad, scor 69-76. Pe sferturi a fost 10-23, 27-20, 22-14 și 10-19, elevele lui Dragan Petricevic revenind în joc după un deficit important înregistrat pe tabela de marcaj. Partida care a avut loc vineri seara în Sala Sporturilor „Horia Demian” a contat pentru etapa a 11-a din Liga Națională.

Zahna Medley a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre cu 17 puncte (3x3p), fiind urmată de Gabriela Irimia și Chelsea Davis, ambele având câte 14 puncte înscrise.

„Nu vreau să vorbesc mult prea mult, e o declarație la cald. În primul rând felicitări Aradului. Despre meci eu cred că ați văzut și dumneavoastră absolut tot. Cred că reacția publicului spune multe. Au fost multe scene penibile. Vom face și un memoriu referitor la arbitraj, după ce vom analiza bine toate situațiile, dar la fel de bine o să ne oprim la comportamentul domnului Marcel Urban care s-a dus să incite publicul, lucru pe care l-ați văzut. Mai apoi a provocat prin a face poze la mijlocul terenului. În orice caz publicul clujean nu este prost și a avut o reacție la nedreptățile pe care le-a văzut pe teren. Îmi asum responsabilitatea acestei înfrângeri prin faptul că noi am greșit în anumite momente importante, dar am avut foarte mari probleme. Andra Mandache a fost mult prea ușor eliminată. Prezența ei pe parchet e foarte importantă, ați văzut câte probleme avem cu lotul. Sezonul este lung, o să revenim mai puternici, dar consider că astăzi s-a întâmplat ceva ce vom analiza bine.  Nu are ce să conteze această înfrângere prea mult, nu uitați că noi jucăm acum cu trei străine. Noi o să ieșim mai puternici din această situație. Sigur că sunt mulțumit că am revenit de la -22 puncte să conducem cu 6 puncte, înseamnă că ai reușit să recuperezi 28 de puncte. Am consumat multă energie, iar în momentele foarte importante am fost vânați. Asta cu nimic nu ia din meritul echipei arădene care a venit aici să câștige știind că noi avem probleme cu rosterul, venind bine pregătite. Eu îmi asum greșelile pe care le-au făcut jucătoarele mele dar doresc ca cineva să asume greșelile arbitrilor din această seară”, a declarat antrenorul principal de la ”U” Cluj, Dragan Petricevic, la finalul confruntării.

Comments

comments