Începe returul la handbal masculin

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Returul Diviziei A, Seria B, la handbal masculin va începe în acest sfârșit de săptămână, 25 februarie. Handbaliștii antrenați de Ioan Ani-Senocico vor lua startul cu o partidă în deplasare la ADEP Satu Mare. Jocul contează pentru etapa a XII-a și va avea loc duminică, 25 februarie, de la ora 15:00.

„O să fie o a doua parte a campionatului mult mai grea pentru noi având în vedere că toate meciurile cu contracandidatele la locul 3 le avem în deplasare. Am încredere că băieții se vor capacita la fiecare meci și sperăm ca la finalul campionatului să ne atingem obiectivul de a ne clasa pe locul trei, obiectiv trasat de mine personal. Începem la Satu Mare și din fericire, pentru noi, toată lumea este aptă de joc, iar după această lungă pauză suntem nerăbdători să începem campionatul și sperăm să-l începem cu dreptul”, a spus antrenorul clujenilor.

„Alb-negrii” ocupă locul 3 în clasamentul Diviziei A, Seria B, iar sătmărenii se află pe ultima poziție,11. În tur, partida dintre Satu Mare și Universitatea Cluj s-a încheiat 44-24 pentru „studenți”.

Comments

comments