Horea Hîmpea: „Îi felicit pe băieți pentru că s-au dăruit”

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Echipa de rugby masculin ”U” Prodvinalco a obținut prima victorie din acest sezon competițional pe terenul Politehnicii Iași, scor 29-20. Jocul dintrre cele două echipe a fost programat sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 11:00 pe stadionul „Tepro” și a contat pentru etapa a V-a a Superligii CEC Bank.

Deși la pauză ardelenii au fost conduși cu 20-14, aceștia au revenit mai motivați de la vestiare și au reușit să câștige. Repriza secundă le-a aparținut în totalitate ,,alb-negrilor”, ieșenii nereușind să mai marcheze și au rămas în inferioritate numerică după ce Prins Shaun a primit cartonașul galben.

,,A fost un meci greu, exact cum ne așteptam, în care am reușit o a doua repriză foarte bună. O primă repriză în care am primit 20 de puncte și în repriza secundă nu am mai primit deloc. Îi felicit pe băieți pentru că s-au dăruit și am reușit să creștem de la meci la meci”, a spus Horea Hîmpea, antrenorul rugbyștilor clujeni.

După cele cinci etape disputate CS ”U” Cluj se află pe locul 6 cu patru puncte, iar CS Politehnica Iași pe ultimul loc cu două puncte.

Comments

comments