Handbaliștii joacă acasă cu Universitatea Craiova

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Universitatea Cluj va disputa vineri, 30 septembrie, pe teren propriu, meciul din cadrul etapei a 3-a din Divizia A, Seria B la handbal masculin împotriva celor de la Universitatea Craiova. Partida va începe la ora 15:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Clujenii au acumulat 3 puncte în cele două etape disputate până acum și au înregistrat un eșec în runda precedentă, pe terenul celor de la CS Minaur Baia Mare, liderul clasamentului în acest moment. De cealaltă parte, echipa din Craiova are două victorii și se află pe poziția secundă.

Vorbind despre această partidă, antrenorul echipei, Alexandru Cucuiet, a spus: „Ne așteaptă un meci greu dat fiind faptul că au două victorii din două meciuri, este o echipă tânără cu un joc în viteză ce poate pune probleme oricărui adversar. Băieții au răspuns foarte bine la antrenamente în această săptămână, sunt dornici să facă un meci bun și sunt încrezători în victorie. Așteptăm iubitorii handbalului în număr cât mai mare să susțină echipa spre o nouă victorie acasă!”

Biletele se vor pune în vânzare în ziua meciului la Sala Sporturilor, începând cu ora 14:00. Prețul unui tichet este de 10 lei pentru adulți iar pentru studenți și pensionari este de 5 lei.

Comments

comments