Handbaliștii au disputat trei meciuri amicale la Baia Mare

Echipa de handbal masculin a CS ”U” Cluj a susținut în perioada 20-21 ianuarie trei meciuri amicale la Baia Mare. Primul meci a fost cu CS Minaur Baia Mare, iar elevii lui Ioan Ani-Senocico au câștigat partida cu 33-23. Celelalte două meciuri s-au disputat în compania echipei maghiare Fehérgyarmati VSE, iar Universitatea s-a impus în primul joc cu 30-24, iar în al doilea cu 43-23.

„A fost un turneu foarte benefic pentru noi, datorită faptului că am urmărit zona apărării. Ne axăm foarte mult pe apărare deoarece în prima parte a campionatului, în tur, am luat foarte multe goluri și sperăm să remediem această problemă. Îmi felicit băieții pentru atitudine și pentru că ușor-ușor înțeleg ce vreau de la ei și de la apărare. Urmează un turneu în Ungaria în care, de asemenea, ne vom axa foarte mult pe partea fizică”, a declarat Ioan Ani-Senocico, antrenorul echipei clujene.

Joi, 25 ianuarie, clujenii vor mai disputa, pe teren propriu, un meci amical cu CSM Oradea de la ora 14:15, iar apoi vor participa la turneul din Ungaria în perioada 26-27 ianuarie.

Comments

comments