Handbalistele rămân în Liga Florilor

Echipa de handbal feminin a CS ”U” Cluj a scăpat de barajul pentru menținerea în Liga Florilor, după victoria de la Roman. Meciul cu echipa din Moldova, CSM Roman, a avut loc sâmbătă, 19 mai, în Sala Polivalentă din Roman, iar ”U” Cluj a câștigat la un gol diferență, 31-30 (12-14).

Prima repriză a fost controlată de gazde, iar „studentele” s-au apropiat doar pe final, scorul pauzei fiind 14-12. După revenirea de la vestiare, clujencele au egalat și au și condus, dar echilibrul s-a stabilit din nou pe tabelă în ultimul minut, 30-30. Diana Lazăr a marcat golul victoriei, 30-31, iar Universitatea Cluj a urcat pe locul 10 și va juca și în sezonul viitor în Liga Florilor.

„A fost un meci foarte greu, cu o încărcătură și o miză foarte mare. Am avut parte de o echipă care s-a bătut până la epuizare. Fetele și-au dorit foarte mult și au reușit foarte mult în acest meci. A fost un sezon greu, cu lot scurt, dar inimos, care a reușit până la urmă să-și îndeplinească obiectivul”, a declarat Alin Bondar, tehnicianul echipei clujene.

Mihaela Ani-Senocico a marcat cele mai multe goluri în partida de la Roman, 17, urmată de Diana Lazăr și Cristina Boian, ambele cu patru goluri. În acest sezon competițional, ”U” Cluj a bifat opt victorii, două egaluri și 16 înfrângeri, având 655 de goluri marcate și 733 primite.

Comments

comments