Handbalistele întâlnesc în deplasare Craiova

 Foto: Silviu Cristea

Foto: Silviu Cristea

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj se deplasează la Craiova pentru meciul cu SCM din localitate, ultimul din acest an. Partida din cadrul etapei a 11-a din Liga Națională va avea loc joi, 17 noiembrie, începând cu ora 16:00, fiind transmisă în direct de către Televiziunea Română.

Clujencele antrenate de Florentin Pera merg în Oltenia după victoria entuziasmantă din etapa trecută, scor 30-18 pe teren propriu în fața celor de la Dunărea Brăila, obținută chiar la debutul tehnicianului din Reșita pe banca tehnică a echipei noastre.

„Fetele au răspuns bine la antrenamente, am încercat să remediem o parte din deficiențele jocului cu Brăila și am încercat să pregătim cât mai bine acest joc de la Craiova, care reprezintă un test dificil pentru noi având în vedere faptul că jucăm pe terenul unei echipe cu pretenții la podiumul Ligii Naționale. De asemenea, Craiova vine după un rezultat de excepție, o victorie clară pe terenul echipei Corona Brașov. În ceea ce privește echipa noastră consider că fetele au un moral bun și încredere după victoria de pe teren propriu cu Dunărea Brăila, fapt ce ne dă încredere în privința abordării acestui joc dificil. Sper ca fiecare dintre componentele echipei să joace cu angajament, să dea totul pe teren, să aibe atitudine și să intre cu gândul de a obține maxim din acest joc. Mi-aș dori din tot sufletul să obținem o victorie, ar fi un rezultat extraordinar pentru echipă având în vedere că e un campionat foarte echilibrat și orice punct contează, dar cel mai important este atitudinea și motivația fetelor în joc. Dacă reușim să facem aceeași apărare compactă și agresivă, să repetăm jocul bun din meciul cu Brăila, putem emite pretenții în orice meci indiferent de adversar și cu mentalitatea asta vom încerca să abordăm fiecare joc în parte, la victorie”, a declarat tehnicianul handbalistelor universitare, Florentin Pera.

”U” Cluj se situează pe poziția a zecea a clasamentului înaintea acestei confruntări, în timp ce gruparea craioveană se află pe podium, ocupând locul trei cu 7 victorii, o înfrângere și un egal. În ultima rundă, trupa din județul Dolj s-a impus pe teren străin cu ASC Corona Brașov, scor 21-28.

Comments

comments