Handbalistele au încheiat sezonul Ligii Naționale pe teren propriu

 Foto: cjsport.ro

Foto: cjsport.ro

Echipa de handbal feminin a CS ”U” Cluj a cedat ultimul meci al Ligii Naționale din acest sezon, jucat pe teren propriu în compania formației Corona Brașov, cu scorul de 28 la 32 (15-16). Partida s-a desfășurat miercuri, 26 aprilie și a contat pentru penultima etapă a campionatului, însă handbalistele universitare vor sta în ultima rundă. „Alb-negrele” au încheiat competiția cu obiectivul îndeplinit, cel mai probabil pe locul 9 (se aşteaptă rezultatul disputei dintre Măgura Cisnădie și Dunărea Brăila din ultima etapă) și cu un bilanț de 6 victorii, 3 egaluri și 13 eșecuri.

Antrenorul „studentelor”, Florentin Pera, a spus câteva cuvinte la finalul sezonului competițional 2016-2017 al Ligii Naționale:

Am încheiat un sezon dificil având în vedere problemele apărute pe parcursul sezonului, în special plecarea a trei jucătoare, au mai apărut și accidentări, am avut pe Tetean, Boian, Puiu accidentate, ne-am confruntat și cu o serie de probleme de sănătate care nu ne-a dat posibilitatea să aliniem cea mai bună echipă în toate meciurile, au fost și anumite probleme financiare care au contribuit negativ la starea de spirit a jucătoarelor,  însă și în aceste condiții am încercat pe cât posibil să mobilizez fetele să se pregătească cât se poate de bine. Chiar dacă am avut anumite sincope, per total echipa s-a prezentat la un nivel destul de bun reușind să obținem rezultate mult peste așteptări și aici mă refer la puncte obținute împotriva Brăilei, Craiovei, Brașovului, Romanului, echipe cu bugete mult peste bugetul nostru, cu loturi valoroase și asta demonstrează că echipa a avut potențial, că a jucat un handbal bun, că nu am cedat nici un meci și orice meci l-am tratat cu maximă seriozitate și la victorie. Am încheiat cu al șaselea golaveraj din Liga Națională ceea ce spune multe despre faptul că la nici un meci nu am intrat fără a-l aborda clar la victorie.

În urma victoriei cu CSM Roman echipa noastră și-a realizat matematic obiectivul de a se menține în Liga Națională, iar în ultimele etape s-a jucat fără niciun fel de presiune pe umerii jucătoarelor, însă, cu siguranță, ne-am fi dorit mai mult.

Mulțumesc, în mod special, tuturor celor care au fost alături de echipă și ne-au sprijinit în acest sezon, suporterilor care au venit să ne susțină, chiar dacă poate nu am reușit întotdeauna să le aducem cele mai mari satisfacții, dar suporterii adevărați și oamenii adevărați care au apreciat și au ținut la această echipă au fost și la bine și la greu. Sperăm că toate problemele care au contribuit negativ la starea de spirit din ultima perioadă să se remedieze în așa fel încât echipa să poată să se pregătească în liniște și să poată aborda următorul sezon la un nivel mai ridicat.

Comments

comments