Handbalistele au câștigat meciul cu Galați

 Sursă foto: Dan Bodea

Sursă foto: Dan Bodea

Echipa de handbal feminin a CS ”U” Cluj a reușit să câștige partida disputată împotriva handbalistelor de la CSU Danubius Galați cu 32-26 (12-10), acesta fiind și primul meci din 2018. Jocul dintre cele două echipe a avut loc ieri, 11 ianuarie, de la ora 17:30 în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Startul partidei le-a aparținut clujencelor, care s-au distanțat pe tabelă, dar până la pauză adversarele au redus din diferență. Astfel, scorul pauzei a fost 12 la 10 pentru Universitatea. În prima jumătate a reprizei secunde, meciul dintre cele două echipe a fost echilibrat, dar apoi ”U” s-a distanțat pe tabelă, diferența cea mai mare fiind de nouă goluri, și și-a adjudecat victoria cu 32-26.

Cea mai bună marcatoare a Universității a fost Lazăr cu 8 goluri, urmată de Petruș 7, Boian 5, Ani-Senocico 4, Chintoan 3 și Vălean 3, iar Tamaș și Vasiliu 1. În urma acestei victorii, „studentele” ocupă locul 13 cu opt puncte, iar Danubius Galați se află pe locul 10 cu 12 puncte.

Următorul meci pentru „studentele” pregătite de Alin Bondar este în deplasare la AHCM Slobozia. Jocul este programat duminică, 14 ianuarie, de la ora 16:30 și poate fi văzut pe TVR 1.

Comments

comments