Handbalistele așteaptă prima victorie

Formația feminină de handbal a clubului nostru întâlnește astăzi de la ora 19:15 pe CSM Galați în cadrul etapei a V-a a Ligii Florilor Mol. Partida se va desfășura în sala „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe și le puteți urmări pe platforma https://tv.frh.ro, sistem pay-per-view (5 RON).

„Trecem printr-un moment extrem de greu. Trebuie să strângem rândurile și să o scoatem la capăt. Am încredere în aceste fete, am început o muncă împreună și o vom duce până la capăt. Relațiile de joc încă nu funcționează, din cauza lipsei jocurilor amicale, însă chiar și așa astăzi vreau să ne bucurăm împreună de o victorie. Este nevoie de răbdare, o reconstrucție nu înseamnă să aduci 10 jucătoare noi și să le pui în teren să câștige meci de meci. După meciul cu Activ Ploiești fetele au izbucnit în lacrimi, astăzi mă aștept la o tresărire de orgoliu. Aceste fete într-un final ne vor aduce bucurii”, a subliniat directorul sportiv Sergiu Cacoveanu.

În primele trei meciuri disputate la turneul de la Sfântu Gheorghe handbalistele universitare au înregistrat trei înfrângeri:

”U” Cluj – Dacia Mioveni 25-32
Gloria Buzău – ”U” Cluj 28-19
”U” Cluj – Activ Ploiești 19-24

Comments

comments