Handbal feminin, Divizia A, Seria C, etapa a 4-a

Universitatea Cluj a cedat cu 33-32 în meciul cu CSU Oradea, contând pentru etapa a 4-a din Divizia A Seria C la handbal feminin. La pauza partidei disputată în Sala Universității din Oradea, elevele lui Ioan Ani Senocico conduceau cu 17-14 dar până la final au trebuit să se recunoască învinse la o diferență minimă.

Golurile pentru ”U” au fost marcate de: Corina Cordoș 8, Reka Tamas și Larisa Șerban câte 6, Ștefania Pîrvulescu, Andreea Bărbos și Cristina Crețu câte 3, Alexandra Ploscar 2 și Ioana Gherghe 1. Au mai jucat Gabriela Istratie și Ana-Maria Stana iar poarta a fost apărată de Mădălina Pușcaș și Maryna Dumanska.

Antrenorul Ioan Ani Senocico a creionat pentru u-cluj.ro coordonatele acestui rezultat nefavorabil:

„Din păcate am pierdut 3 puncte pe mâna noastră. Nu am fost concentrați pe toată durata partidei permițând celor de la Oradea să vină peste noi. Nu am gestionat cum trebuie avansul de 5 goluri ratând nepermis în momentele cheie. Trebuie ca echipa să învețe din acest eșec și pe viitor să se concentreze pe toată durata meciului.”

După acest meci, ”U” a coborât pe poziția a 3-a în clasament cu 7 puncte,  devansată de CSM Deva cu 12 puncte și CSU Oradea cu 9 puncte.

În etapa următoare „studentele” vor întâlni, sâmbătă 15 octombrie, în Sala Sporturilor „Horia Demian” pe CSU Reșița, echipă care, cu cele 6 puncte acumulate până acum, ocupă locul 5 în clasament.

Comments

comments