Gloria Bistrița – “U” Cluj, 27-26 (13-14)

Handbalistele ”U” Cluj au susținut joi un meci amical în compania formației CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. „Studentele” au avut o evoluție bună în partida de pregătire de la Bistrița, încheiată cu scorul de 27-26 pentru gazde, după ce la pauză echipa noastră era în avantaj de un gol.

Principalele marcatoare pentru ”U” Cluj: Corina Cordoș 6 goluri, Judith Vizuete și Diana Lazăr, ambele cu câte 5 goluri.

„După câteva zile libere meritate din plin după egalul cu CSM București, fetele au revenit la antrenamente iar ieri am efectuat și o partidă amicală. Cel mai important lucru a fost ca fetele să iasă sănătoase de pe teren și nu evoluția scorului. Ne așteaptă o partidă grea cu Măgura Cisnădie, dar o vom trata ca pe o finală. Avem șansa după această partidă să scăpam de ultima poziție din clasament, care nu reflectă de bune etape evoluția noastră. După victoria cu Gloria Bistrița și egalul cu CSM București am demonstrat că echipa are valoare și se poate bate de la egal la egal cu oricine”, a subliniat Sergiu Cacoveanu, directorul sportiv al „alb-negrelor”.

Meciul cu CS Măgura Cisnădie din Liga Florilor Mol este programat pe 25 martie de la ora 18:45, în Sala „Lascar Pană” din Baia Mare.

Comments

comments