Gabriela Irimia a fost convocată la echipa națională de baschet feminin

 Foto: Valentin Todea

Foto: Valentin Todea

Componenta formației de baschet feminin a Universității Cluj, Gabriela Irimia, a fost selecționată de antrenorul principal al României, Miroslav Popov, pentru a face parte din lotul primei reprezentative pe care se va baza în meciurile cu Israel și Turcia, confruntări care vor avea loc în luna noiembrie și care vor conta pentru preliminariile Campionatului European din 2017.

În vârstă de 26 de ani, Irimia a sosit la ”U” Cluj în vara acestui an după mai multe sezoane petrecute la Olimpia CSU Brașov, având până acum prestații apreciate în echipamentul alb-negru.

În altă ordine de idei, echipa a doua de baschet feminin a clubului nostru va debuta în acest week-end în noua stagiune din Liga 1, pe teren propriu. O parte din jucătoarele de la prima echipă vor juca duminică, 16 octombrie, începând cu ora 14:00, împotriva grupării BC Sirius 2 Târgu Mureș, în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Formația clujeană, pregătită de Carmin Popa, face parte din grupa 2 alături de echipele C.S. Universitatea – L.P.S. Alba Iulia, C.S.M. 2 Satu Mare, C.S. Universitatea Goldiș ICIM 2 Arad, C.S. S.C.M. Timișoara, C.S.U. – C.S.M. Oradea și A.C.S. BC Sirius 2 Târgu Mureș.

Comments

comments