Fetele de la volei în fața debutului în noul sezon

”U” Cluj pornește la drum în noua ediție a Diviziei A1 la volei feminin sâmbătă, de la ora 16, într-o partidă în care va primi vizita formației Rapid București.

„Este prima etapă și nu avem prea multe informații despre adversarele noastre dar probabil că s-au mai întărit din punct de vedere numeric și calitativ. Important este ca noi să ne facem jocul, să dăm dovadă de curaj și să arătăm că ne place să jucăm volei. Avem un lot tânăr și jucăm pe teren propriu așa că avem șansele noastre la victorie”, a declarat antrenoarea Liliana Bogendorfer.

Meciul dintre ”U” Cluj și Rapid Bucrești se va disputa sâmbătă de la ora 16, în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu respectarea restricțiilor impuse de situația pandemică actuală, în limita a 50% din capacitatea sălii și va fi transmisă în direct pe canalul nostru de youtube U Cluj TV.

Participanţii trebuie să prezinte actul de identitate şi Certificatul Digital EU COVID-19 (Green Pass) care să certifice vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 cu un vaccin autorizat în România și pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Prețul unui bilet de intrare este 10 lei, la care studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev.

Comments

comments