Fără mulți titulari

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

Universitatea Cluj, fără numeroși titulari în teren și pe bancă, a fost învinsă aseară, în deplasare, de ACS HC Buzău 2012 cu 36-20, în cadrul etapei a 17-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Dacă după prima repriză scorul era 16-11 pentru buzoieni, în partea a doua elevii lui Marius Stavrositu nu au reușit să mai înscrie decât 9 goluri în timp ce gazdele au înscris de 20 de ori.

La finalul partidei, antrenorul Marius Stavrositu a declarat:

„Din păcate pentru noi absențele lui Ionuț Ramba și Călin Hossu s-au făcut simțite. În plus, în timpul meciului s-au accidentat alți doi jucători de bază, Coman și  Fodorean. A fost un meci slab făcut de noi și sper că acest duș rece să ne trezească la realitate și să ne unim pentru că urmează o perioadă foarte grea cu meciuri împotriva echipelor Steaua și Dinamo. Băieții au în continuare încrederea mea chiar dacă am prins o zi proastă la Buzău. Sper să ne refacem cât mai repede în perioada următoare și să o luăm de la capăt mai încrezători că putem face lucruri frumoase. Forța ”U”!!”

Pentru ”U” au punctat: Dobra 4 reușite, Gurănescu și Adoreanu câte 3, Iancu, Drăgoi și Ostace câte 2 și respectiv Fodorean, Coroian, Becheru, și Alex Coman câte 1 gol.

Comments

comments