Egalate in extremis

”U” Cluj a încheiat la egalitate, 30-30 meciul disputat la Râmnicu Vâlcea cu echipa Centrului Național de Excelență din localitate după o luptă acerbă pe toată durata celor 60 de minute.

În partida contând pentru etapa a 9-a a Diviziei A Seria B la handbal feminin, cele două echipe au mers cap-la-cap în repriza întâi a întâlnirii și în mare parte a celei secunde. Într-un final incandescent, fetele noastre au condus, în minutul 60, cu 30-29 dar o decizie controversată a celor doi arbitri a dus la eliminarea Florentinei Moisin simultan cu acordarea unei aruncări de la 7 metri gazdelor care au transformat și au reușit astfel o egalare nesperată.

Pentru ”U” Cluj au înscris: Zegrean 8 goluri, Nichitean 7, Bărbos 5, Moisin, Șerban și Cordoș câte 3 și Lupașcu 1 gol.

În partida următoare, elevele lui Ioan Ani Senocico vor întâlni, în Sala Sporturilor „Horia Demian, joi 18 noiembrie, de la ora 16 pe CS Handbal Club Harghita din Odorheiul Secuiesc, ocupanta locului 11 în clasamentul Diviziei A Seria B la handbal feminin.

Meciul dintre Universitatea Cluj și CS Handbal Club Harghita va putea fi urmărit în direct pe canalul nostru de Youtube ”UCluj TV”.

Comments

comments