Echipa de baschet feminin s-a impus la Brașov

 Foto: sport-focus.ro

Foto: sport-focus.ro

Elevele lui Dragan Petricevic au câștigat meciul din deplasare cu Olimpia CSU Brașov, scor 62-75. Pe sferturi, scorul a fost 19-25, 14-10, 17-14 și 12-26. Partida a contat pentru etapa a șasea din faza a doua a sezonului regulat din campionat.

Universitatea Cluj a condus aproape în permanență ostilitățile din teren, însă partida a fost câștigată în sfertul patru, atunci când ”studentele” au fost clar superioare adversarelor de sub Tâmpa. După prima repriză, scorul era strâns, tabela indicând 33-35.

Brittany Denson fost cea mai bună marcatoare a formației noastre cu 16 puncte, fiind urmată de Dajana Butulija cu 14 puncte. Andra Mandache a înscris 12 puncte, în timp ce Gabriela Irimia și Taneisha Harrison au marcat câte 9 puncte.

Cu patru etape rămase până la terminarea sezonului regulat, ”U” Cluj ocupă poziția a treia în clasament cu 40 de puncte, la o lungime distanță față de ocupanta locului secund, CSM Târgoviște. Cele două echipe se vor întâlni chiar în următoarea rundă, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Comments

comments