Duel atractiv pentru ”U” Cluj în compania echipei din Arad

 Foto: Csaba Toth

Foto: Csaba Toth

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj va întâlni pe teren propriu, vineri, 9 noiembrie, cu începere de la ora 19:30, formația Universitatea Goldiș ICIM Arad. Meciul contează pentru etapa a 11-a din Liga Națională, urmând a avea loc în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

”U” Cluj se poziționează pe locul 2 al clasamentului cu 8 victorii și 2 meciuri pierdute, în timp ce arădencele se află pe poziția a șaptea cu 3 victorii și 7 înfrângeri. Partida din turul campionatul a fost câștigată în tur de ”studente”, scor 71-75 în deplasare.

„Ne așteaptă un meci dificil deoarece avem destule probleme cu accidentările, dar am încredere în potențialul jucătoarelor care vor fi apte pentru joc. Orice echipă în timpul unui sezon are perioade bune și perioade cu probleme, așa că trebuie să avem răbdare până nu le depășim pe ale noastre. Din păcate cu un număr restrâns de jucătoare, nu am reușit să învingem și la Târgu Mureș, așa cum am făcut la Satu Mare. Sper că data asta vom reuși cu Aradul. Avem nevoie de sprijinul suporterilor”, a declarat antrenorul principal al echipei noastre, Dragan Petricevic, înaintea acestei confruntări.

Comments

comments