Dragan Petricevic: „Sunt încrezător în forța grupului”

 Foto: sport-focus.ro

Foto: sport-focus.ro

Baschetbalistele Clubului Universitatea vor face deplasarea la Galați pentru a întâlni miercuri, 15 martie, formația CS Phoenix în cadrul etapei a a 8-a din faza secundă a sezonului regulat din campionat. „Alb-negrele” au ieșit în acest sezon competițional victorioase din toate cele trei confruntări cu gălățencele, iar după victoria din etapa trecută cu fosta campioană CSM Târgoviște, „studentele” sunt încrezătoare într-un rezultat pozitiv.

„Este foarte important să gestionăm bine momentul în care ne aflăm acum. Suntem într-o pantă de creștere, dar la fel de bine suntem conștienți că echipa gazdă va juca la victorie, deoarece au șanse reale la locul 4 la sfârșitul sezonului regulat. Este și o deplasare lungă și obositoare, deci trebuie să fim atenți la toate aspectele, dar sunt încrezător în forța grupului pe care o avem acum”, a declarat tehnicianul ”U” Cluj, Dragan Petricevic.

Partida este programată cu începere de la ora 18:30 în Sala Sporturilor „Dunărea”, va fi arbitrată de Dragoş Nicolae, Dragoş Stan și Valentin Negrea, iar observator delegat din partea FRB va fi Bogdan Bădilă.

Comments

comments