Dragan Petricevic: „Dorim să terminăm acest an cu un rezultat bun”

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj primește joi, 29 decembrie, vizita formației CS Politehnica Național Iași, într-un meci ce contează pentru etapa a XIV-a a Ligii Naționale. Partida se va desfășura pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian” cu începere de la ora 18:00.

„Chiar dacă Iașiul este pe ultimul loc în campionat, nu avem voie să tratăm acest meci cu un aer de superioritate. Meciurile de sfârșit de an sunt mereu periculoase deoarece se instalează o relaxare, lucru pe care trebuie să-l evităm. Dorim să terminăm acest an cu un rezultat bun și să ne bucurăm împreună cu suporterii noștri. Anul 2016 a fost unul bun pentru echipa noastră, după mulți ani se vorbește despre echipa de baschet feminin din Cluj, așa că avem o obligație în plus ca să învingem și pe urmă să ne pregătim pentru meciurile din Cupa României”, a declarat tehnicianul baschetbalistelor universitare, Dragan Petricevic.

Partida tur din Cupa României este programată pe 5 ianuarie, de la ora 18:00, când Universitatea Cluj va juca pe teren propriu cu Univ. V. Goldiș ICIM Arad, partida din retur fiind pe 8 ianuarie, la Arad.

Comments

comments