Dragan Petricevic: „Cred că a învins echipa care a luptat mai mult”

 Foto: sport-focus.ro

Foto: sport-focus.ro

Baschetbalistele de la CS Universitatea Cluj au câștigat meciul de acasă cu ACS Sepsi SIC, scor 70-57. Partida a contat pentru penultima etapă din faza a doua a sezonului regulat din Liga Națională, pe sferturi scorul fiind 16-18, 24-21, 12-7 și 18-11. La pauza mare, tabela indica 40-39 în favoarea echipei noastre, cea care a tranșat decisiv meciul în ultimul sfert.

La final, jucătoarele clujene au sărbătorit victoria alăturii de fanii prezenți la sală. Principala marcatoare de la ”U” a fost Nikki Dixon cu 17 puncte, fiind urmată îndeaprope de Brittany Denson cu 16 puncte. Andra Mandache a înscris 13 puncte, Naketia Swanier 9, Taneisha Harrison 8 și Dajana Butulija 7.

„Mă bucur că publicul vine la sală pentru această echipă. Sepsi a fost și rămâne cea mai puternică echipă din campionat, o respect într-un mod deosebit și mă bucur că a fost un baschet agreabil, nu doar un joc pentru suporteri. A fost un baschet și pentru cunoscători, dar și pentru ceilalți. Au fost mai multe variante tactice, cred că a învins echipa care a luptat mai mult, ne-am jucat șansa noastră. Sepsi se pregătește probabil pentru play-off, dar asta nu înseamnă că nu a fost un meci aprig disputat, pe care am reușit să-l câștigăm printr-o apărare bună și prin acțiunile ce au urmat acestei apărări solide.

Acum avem nevoie să ne recuperăm, deoarece marți mai avem un meci cu CSM Satu Mare. Eu nu fac calcule, mă gândesc doar la următoarea partidă”, a declarat după meci antrenorul principal Dragan Petricevic.

Partida ”U” Cluj – CSM Satu Marea va avea loc marți, 21 martie, începând cu ora 19:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Comments

comments