Două locuri I la Nivel F în Manej Acoperit

Baza hipică din Prejmer „CSE 163 Plopi”, Brașov, a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute, 16-18 decembrie, prima etapă din Circuitul de Sărituri peste Obstacole în Sală. 

La competiția denumită Cupa „Moș Crăciun” au luat startul 160 de cai, iar pentru Universitatea Cluj au debutat doi sportivi recent legitimați: Alexandra Cenușă și Constantin Irimia. Sportiva Alexandra Cenușă a reușit două clasări pe prima treaptă a podiumului la Nivel F cu calul Loco, iar Constantin Irimia a terminat în primii zece la probele la care a participat cu caii Loco și Vadoc.

„Suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute de ei la prima etapă din acest campionat și sperăm ca la următoarele etape să avem mai multe rezultate bune, iar la finală să ne clasăm pe podium”, a spus antrenorul secției de echitație a CS ”U”, Tudor Ciplea.

Competiția a fost prima etapă din Circuitul de Sală alcătuit din 4 etape și se va încheia în luna martie 2017 cu Finala pe categoriile debutanți, amatori, vârste cai, copii, juniori, tineret și seniori.

Comments

comments