Două competiții universitare la înot

În acest sfârșit de săptămână vor avea loc două competiții universitare de înot în două orașe diferite ale României. Facultatea de Educație Fizică și Sport din Cluj-Napoca organizează în perioada 18-20 mai concursul de înot „Universitaria”. La acest concurs va participa sportivul Dragoș Rus, legitimat la CS ”U” Cluj, în probele de 100m liber și ștafetă 4x100m mixt.

Etapa finală a Campionatului Național Universitar de înot va avea loc în perioada 18-19 mai la Bacău, care va avea patru probe individuale pe distanţa de 100m şi două ştafete pe distanţa de 4 x 50m, pentru studenţi şi studente, astfel:
– 100m liber, 100m bras, 100m spate, 100m fluture;
– ştafetele 4 x 50m mixt şi 4 x 50m liber

La etapa finală, sportivul legitimat la CS ”U” Cluj, Andrei Pleșa va participa la proba 100m spate. De organizarea etapei finale s-au ocupat Ministerul Educaţiei / Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, cu sprijinul Federaţiei Române de Nataţie și Pentatlon Modern și al Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Bacău.

Comments

comments