Doar un set și jumătate de spectacol și emoții la volei masculin

Universitatea Cluj a început bine meciul de volei masculin cu Știința Explorări Baia Mare din cadrul etapei a 10-a a Diviziei A1, desfășurat joi seara în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

A fost un prim set în care cele două echipe au mers cap la cap generând faze spectaculoase care ne dădeau speranțe că vom vedea o luptă dârză pentru victorie, într-un un meci de calitate. Din păcate, odată cu finalul primului act adjudecat de oaspeți la 20, elanul băieților noștri s-a diminuat treptat ajungând să se stingă în cel de al treilea pe care l-au cedat la 16.

S-a terminat ”U” – Știința Explorări Baia Mare 0-3 (20-25, 19-25, 16-25) și ce s-a întâmplat cu jocul lui ”U” în această partidă a explicat la finalul acesteia managerul Bogdan Ungureanu: „A fost un meci cu un adversar foarte bine pregătit și disciplinat. Din păcate nu am reușit să ne apropiem de nivelul lor decât în primele doua seturi când, deși am avut șansele noastre de a le câștiga, aripile ne-au fost tăiate de fiecare dată de arbitrul Bogdan Bărdășan care a dovedit din nou că nu ne are la suflet. Nu este prima dată când ne dezavantajează, o face sistematic și sincer îmi doresc să nu ne mai întâlnim în Sala Sporturilor „Horia Demian”. O înfrângere este o înfrângere, poate că nu am fi câștigat această partidă dar cu siguranță meritam mai mult. Pozitiv este că am îmbunătățit două  aspecte importante ale jocului, ceea ce îmi doream foarte mult, însă mai avem mult de muncă și asta vom face în continuare.”

Punctele formației noastre au fost reușite de: Tudor Mocan 11, Radu Tănase 10, Norbert Kholman 7, Mihai Popovici și Radu Mureșan câte 3 respectiv Andrei Cîrlogănescu, Alexandru Voinea și Ștefan Verciuc câte 1 punct.

În etapa următoare ”U” va întâlni sâmbătă 23 decembrie, în deplasare pe SCM Zalău.

Comments

comments