Din nou cei mai buni!

Echipa de echitație ”U” Cluj a dovedit încă o dată că este „numărul unu” la Concursul Complet.

La Finala Campionatului Național, disputată la Târgu Mureș, Călin Nemeș a reușit o serie de performanțe de excepție: medalie de aur la categoria „o stea” cu calul Tresor de la Cour, medalie de aur la categoria cai debutanți cu calul Aiwan și respectiv medalie de bronz la aceeași categorie cu calul Haya.

Comportarea excepțională a lui Călin Nemeș la Târgu Mureș a dovedit, dacă mai era nevoie, supremația acestuia în cea mai dificilă probă a echitației – Concursul Complet – pe care o câștigă pentru al doilea an consecutiv.

Mai mult chiar, cele 3 medalii câștigate au situat ”U” Cluj pe prima poziție în clasamentul neoficial pe echipe.

„Suntem foarte bucuroși și mândri de rezultatele obținute mai ales că ne-am confruntat cu accidentări și alte probleme înaintea concursului. În ceea ce privește parcursul, acesta a fost unul foarte greu, cu obstacole deosebit de dificile, așa cum este normal la o astfel de finală. Am dovedit însă că pregătirea intensă și mai ales încrederea pe care caii o dezvoltă în relația cu călărețul, încredere clădită în ore și ore de antrenamente, dau roade în final, confirmând statutul echipei noastre de favorită în competiție”  , a declarat antrenorul  Tudor Ciplea.

Comments

comments